foradia subscriutegrat

Mª Consuelo Calvo: “Estem quasi tots vacunats, però en multituds s’hauria de portar”

En 'El poble és Savi' parlem amb Mª Consuelo Calvo

Maria Consuelo Calvo, gerent de ‘La Francesa’, veu que la retirada de la mascareta en interiors i exteriors té una part positiva i altra negativa. “Crec és bo, ja que la majoria de la població està vacunada i el perill que la malaltia es complique és menor. Per altra part, crec que en les aglomeracions hauríem de fer ús d’ella perquè casos continuen apareixent i de vegades no es pot mantenir distància de seguretat”.

“Havia d’aplegar un moment en el qual la llevaren, els casos que estan produint-se ara són com un constipat, res a veure al del principi. De vegades tenim tanta informació de la Covid que ens confonem i no sabem com actuar”, afirma Consuelo que ha vist com la majoria de la gent que va viure la festa a Alcoi no feia ús de la mascareta. “A mi em feia un poc de por”, comenta.

Maria Consuelo afirma que ella continua mantenint totes les mesures de seguretat a la seua botiga ‘La Francesa’. “És cert que la gent entra sense mascareta, però jo continue tenint la tenda oberta per a ventilar-la, utilitze la mampara per a mantenir una separació amb el client i tinc disponible el gel hidroalcohòlic”.

Font: Belén Rivas./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *