foradia subscriutegrat

Omar Martínez: “S’ha d’anar provant i hem de fer coses perquè no ens podem quedar estancats”

La Filà Realistes és una de les filaes que no eixirà al carrer durant aquests caps de setmana

Fester de la Filà Realistes, Omar Martínez celebra que en aquest mes d’octubre es puguen celebrar actes: “Em pareix una bona notícia, al final hem d’anar avançant en les mesures. La situació sanitària pareix que està millor, i pareix que anem cap a una normalitat. S’ha d’anar provant, i hem de fer coses perquè no ens podem quedar estancats”.

A més, aquest fester compara aquesta situació amb altres celebracions: “La Generalitat ha permés fer coses, ja va passar en València, que van fer la prova amb les Falles i va eixir bé, no van augmentar els casos, sinó que van baixar durant aquests dies, i nosaltres no anem a ser menys, s’ha de tirar endavant. Està clar no es poden fer Moros i Cristians com a tal, però unes filaetes a l’aire lliure es poden fer, perquè al final si es pot entrar a una discoteca o a un bar, aquest acte no hauria de ser cap problema”.

Pel que fa als actes que van a celebrar-se Omar opina que: “El dia 23 em pareix bé que controlen l’aforament en la Glorieta, però em pareix estrany que no es puguen fer entraetes eixa nit. Però al final s’ha decidit així, i el que és important és que es puga fer alguna cosa”.

La Filà Realistes és una de les filaes que no eixirà al carrer durant aquests caps de setmana, una decisió que aquest fester no acaba de compartir: “Ens va sorprendre i ens va desil·lusionar, perquè si estan aprovades no entenem per què no podem eixir i la resta sí. Òbviament aniré a veure a la resta de filaes”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *