foradia cdturisme

Pont Flotant torna a Alcoi en la Mostra de Teatre

Aquesta companyia valenciana portarà a la ciutat l'espectacle 'Eclipsi Total', i a més, també estaran a Detroit Llibres presentant ells llibres 'Exercicis d'amor' (2021), 'Jo de major vull ser Fermín Jiménez' (2015), 'El fill que vull tindre' (2017), i 'La classe encesa' (2021)

La companyia valenciana Pont Flotant, que va nàixer en l’any 2000 amb la voluntat de fer una experimentació escènica, i que tenen com a característica als seus treballs barrejar la realitat amb la ficció, utilitzar diferents llenguatges, el treball físic de l’intèrpret, la relació íntima amb l’espectador i la inclusió del seu entorn social dins del procés de recerca, de creació i d’exhibició de les seues obres; torna a la Mostra de Teatre d’Alcoi.

En aquest esdeveniment Pont Flotant ja va recollir el premi a ‘Millor espectacle per a públic infantil-familiar’, en l’any 2018 gràcies a l’obra ‘Les set diferències’, i en aquesta ocasió presentaran el seu últim treball, ‘Eclipsi Total’.

Amb aquesta proposta s’ha buscat parlar d’un tema que per a molts encara és tabú: la mort, i durant l’obra s’intentarà que el públic reflexione sobre com gestionem, reaccionem, eduquem i ens preparem per a aquest moment inevitable i irreversible.

‘Eclipsi Total’, segons expliquen els seus creadors, és una obra “que impregna d’humor el ritual, que mescla allò transcendental amb allò quotidià, i que parteix d’allò íntim i personal cap allò social. Aquest exercici escènic intenta relativitzar la vida, per viure potser amb més consciència eixe minúscul instant que suposa la nostra existència en tota la història de la humanitat”.

Aquest espectacle es podrà veure el dijous 26 de maig a les 22h al Teatre Calderón d’Alcoi, i les entrades poden adquirir-se o bé a la web del teatre, o per ticketalcoi, i el seu preu és a partir de 6 euros.

A més d’estar presents a la Mostra de Teatre, Pont Flotant també estarà a Detroit Llibres presentant els llibres ‘Exercicis d’amor’ (2021), ‘Jo de major vull ser Fermín Jiménez’ (2015), ‘El fill que vull tindre’ (2017), i ‘La classe encesa’. Les tres primeres són obres de teatre creades i autoeditades per la companyia, i l’última és una novel·la gràfica, també autoeditada, i basada en una experiència real en un taller de teatre en un Centre de Recepció de Menors.

Durant l’acte estaran presents Joan Collado i Jesús Muñoz, creadors escènics i dos dels membres fundadors de la companyia valenciana, i durant la presentació parlaran d’algunes de les claus i anècdotes en la creació d’aquestes obres. L’acte tindrà lloc el dijous 19 de maig a les 19h.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *