foradia becasivace

Bocairent celebra el Dia Internacional dels Museus amb portes obertes i activitats

La programació de 'Bocairent Obert' es durà a terme els dies 21 i 22 de maig, i tindrà lloc el segon concurs 'Instairent'

Bocairent celebrarà el Dia Internacional dels Museus durant el cap de setmana del 21 i 22 de maig, amb una programació amb activitats culturals utilitzant els recursos museístics i turístics de la localitat, i a més, també hi haurà jornades de portes obertes als museus locals.

Entre les activitats que es faran durant aquests dies està la visita guiada amb un intèrpret en llengua de signes, per al dia 21 a les 11h, que està organitzada per la Mancomunitat de Municipis; també es farà un tast de productes típics a les 12, i a la vesprada serà el torn de la música amb un concert a càrrec de l’Associació Unió Musical de Bocairent a la Plaça de Bous, a les 19:30h. A la nit, es farà una ruta nocturna.

Per al diumenge, continuarà la música amb la formació Alcoi Slide, a la plaça de l’Ajuntament. Aquest concert es realitzarà a les 12h.

A més, tindrà lloc el segon concurs ‘Instairent’, en el qual la gent podrà penjar imatges relacionades amb els elements que es poden visitar al poble a Instagram. Per a participar, s’haurà d’incloure l’etiqueta #BocairentObert2022, i participarà en un sorteig d’un vol en globus per a dos persones.

Pel que fa als recursos visitables, durant aquest cap de setmana estaran oberts de forma gratuïta les Covetes dels Moros, la cava de Sant Blai, les Covetes del Colomer, la Plaça de Bous, el museu arqueològic, el monestir rupestre, el museu d’oficis i costums, el museu fester, el museu paleontològic i el museu parroquial.

La regidora de Turisme, M. Luz Pascual, ha indicat que: “tornem a estar davant unes dates en què visitar Bocairent és molt bona opció. Bocairent Obert torna a brindar la possibilitat de redescobrir els nostres atractius i de viure un cap de setmana gaudint d’una gran quantitat de recursos”.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *