foradia ivace

El Centre Ovidi Montllor exposa “Nuc i Nucs” d’Alba Miró

La inauguració d'aquest acte d'art contemporani tindrà lloc el 31 de maig i estarà disponible fins a finals del mes de juliol

La Càtedra d’Antoni Miró d’Art Contemporani de la Universitat d’Alacant ha organitzat l’exposició “Nuc i Nucs” de l’artista alcoiana Alba Miró. Les obres seran inaugurades al Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi el pròxim dimarts 31 de maig a les 20 hores.

L’exposició ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi i del mateix Centre Cultural Ovidi Montllor-ACPV l’Alcoià-Comtat. Aquest acte s’emmarca dins del cicle municipal d’exposicions bimensuals. “Nuc i Nucs” estarà disponible a Alcoi fins al 31 de juliol i es podrà visitar de dilluns a divendres, des de les 18 fins a les 21 hores.

Alba Miró (Alcoi, 1996) ha estudiat disseny de moda i ha realitzat pràctiques amb dissenyadors de talla internacional. La seua passió per l’art queda ara reflectida en les obres que formen “Nuc i Nucs” que podran gaudir els veïns i veïnes d’Alcoi i tots aquells que desitgen acudir al Centre Cultural Ovidi Montllor.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *