foradia subscriutegrat

Pep Alfonso a l’Ovidi Montllor presenta ‘Caòtica versemblança’

Un llibre que presenta aquest divendres 19 de desembre, a les 20.00h. Pep Alfonso "Caòtica neix de la contemplació. El jo poètic es situa al marge dels esdeveniments, potser per la situació real a la vida del poeta, aturat enmig de la crisi"

CARTELLS PEP ALCOIEl poeta ontinyentí Pep Alfonso presenta al Casal d’Ovidi Montllor a Alcoi el seu segon poemari, titulat ‘Caòtica versemblança’, un llibre que presenta aquest divendres 19 de desembre, a les 20.00h,  en un acte en què també hi participaran Salvador Lauder, poeta, editor i autor del pròleg del llibre; l’editor David Vidal.

Sobre ‘Caòtica versemblança’ Pep Alfonso explicaCaòtica neix de la contemplació. El jo poètic es situa al marge dels esdeveniments, potser per la situació real a la vida del poeta, aturat enmig de la crisi que en aquests anys travessem i que sembla capacitada per enfonsar fins i tot la tendresa. Podem crear del no-res un personatge. Un jove d’edat incerta, major per ser jove i jove per ser major, que sent com la seua vida s’atura”.

 

Sobre Pep Alfonso: Ontinyent (1969). Naix, estudia i viu a la ciutat d’Ontinyent. Entre el 89 i el 94 viu a la ciutat deValència on es gradua en l’especialitat de Fotografia a l’Escola d’Arts i Oficis de València. Envers (Germania, 2012) fou el seu primer llibre de poemes l’any 2012. En el mateix va publicar a l’antologia poètica Estels de paper, 21 poetes per al segle XXI. També va participar amb un poema al llibre Autisme, trenquem el silenci amb la poesia (Viena Edicions, 2013).

La seua activitat literària és desenvolupa a “El desert de les paraules” el bloc personal on l’autor manté el seu contacte més directe amb el lector.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *