foradia subscriutegrat

La XV Fira de Comerç de Bocairent se celebrarà al mes d’octubre

La nova comissió organitzadora ha previst l'esdeveniment per als dies 15 i 16 amb un mercat medieval i activitats per a tots els públics

L’Ajuntament de Bocairent ha anunciat que, després de dos anys de parèntesi a causa de la pandèmia sanitària, aquest any sí que se celebrarà l’edició XV de la Fira de Comerç. Aquest esdeveniment està previst per als dies 15 i 16 d’octubre, però ja estan preparant-se els detalls d’aquesta mostra. Segons han detallat des del consistori municipal, ja s’ha produït la constitució de la comissió organitzadora.

D’aquesta manera, els que estaran presents a la comissió són l’alcalde de Bocairent, Xavi Molina; la regidora de Dinamització Comercial, Begoña Perigüell, les tècniques municipals Pilar Esteve i Antonia Llobregat; les responsables de La Farigola Teatre i Artesania; la president de l’Associació d’Hostaleria i Turisme de Bocairent, Cati Gómez; i el president de l’Agrupació de Comerciants i Serveis, Vicente Vañó. 

Aquesta edició número XV de la Fira de Comerç de Bocairent ja prepara un cap de setmana replet d’activitats destinades a tots els públics, una oferta comercial i un mercat medieval amb estands gastronòmics, actuacions i propostes infantils. Des de l’Ajuntament tenen com a objectiu reunir la màxima quantitat de veïnat i visitants.

La regidora Begoña Perigüell ha detallat que les primeres decisions de la comissió han sigut la confirmació de la data de celebració i definir l’espai en la que s’allotjarà la Fira, que serà des de la plaça de l’Ajuntament fins a la de bous. “Les dues places actuaran com a dos grans espais d’activitat, que estaran connectats per les parades, els estands i la resta d’iniciatives que formaran part de la programació”, ha afirmat Perigüell.

Per altra banda, la regidora de Dinamització Comercial ha declarat que la imatge gràfica i el cartell d’aquesta edició de la fira estarà en mans de l’equip de Jana Beneito. “Sempre hem comptat amb professionals locals i, enguany, hem volgut donar l’oportunitat de mostrar el seu talent a aquesta jove dissenyadora, que de segur que sabrà sintetitzar gràficament tot el que té lloc en un dels caps de setmana més intensos per a Bocairent”, conclou Perigüell.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *