foradia subscriutegrat

Arriba la calor, i arriba El Grat

En aquest nou número tenim molt contingut nou, amb l'especial de les Festes de la Zona Nord, especial d'educació, i com sempre, molta cultura a les comarques centrals

Ha començat el mes de juny, i per a donar la benvinguda al bon temps i a la calor, ja podeu tenir a les vostres mans un nou número d’El Grat.

En aquesta edició comptem amb un gran nombre de reportatges, com per exemple, ‘Arranca un any electoral marcat per les incerteses polítiques’ de Javier Llopis, ‘El Club d’Escacs Tabiya Alcoi campió’, ‘El llegat del pare Vicent Micó, un capellà compromés amb les causes socials’, de Carlos Jover; continuen les històries dels deportats amb ‘Música a Mauthausen’ de Guillem Llin Llopis, parlem de la banda de l’IES Andreu Sempere, ‘Benimassot presumeix d’olivera ‘monumental” de Pau Sellés, celebrem el 150 aniversari del Círculo Católico de Obreros; i fem un repàs de les Festes de Moros i Cristians de Muro amb la crònica de Carlos Jover.

A més, també comptem amb dos entrevistes, una d’elles sobre política, amb el regidor No Adscrit a l’Ajuntament d’Alcoi, Marcos Martínez; i l’altra amb Xavi Castillo, que ens conta com han sigut els 30 anys de ‘Pot de Plom’.

Com sempre, a les pàgines d’El Grat, no pot faltar el suplement de cultura, en el qual tractem temes com la Mostra de Teatre d’Alcoi, els Cicles Expositius d’Alcoi, Antologia, per Jordi Tormo; el Rodafam Arts de Bellreguard, Josep Ginestar, i els Concursos de teatre i novel·la Alcoi, entre altres.

També, cal assenyalar, que en aquesta edició comptem amb dos especials. Un d’ells sobre educació, en el qual parlem sobre l’oferta educativa a les comarques centrals, concretament, de l’Oròsia Silvestre a Alcoi, de l’Escola d’Arts i Superior de Disseny d’Alcoi, i dels Campus de la UPV d’Alcoi, Gandia i Ontinyent.

En el segon d’aquests especials, va dedicat a les Festes de la Zona Nord, que se celebraran des del dia 17 al 25 de juny. Per a conéixer tota la programació, hem parlat amb el president de l’Associació de Veïns i Veïnes d’aquest barri, Manuel Flores, que ens ha comentat tot el que es farà durant aquests dies de celebració. A més, també hem parlat amb Pilar Herrero, del Mercat de la Zona Nord per a saber com serà el concurs de dibuix, i com no podia ser d’altra manera, hem dedicat la nostra tradicional secció ‘El poble és savi’ a aquestes festes, i hem parlat amb diferents negocis de la zona.

Aquest nou número ja està als quioscos, i a molts espais, i a més, ja es pot tornar a veure l’edició de març en format digital a través d’aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *