foradia subscriutegrat

José Valls Botella, alumne de l’FPA Beniassèn de Cocentaina, 2n premi al Sambori

Valls ha estat premiat a la categoria a la fase finals dels premis Samboris, en la modalitat FPA i EOI

Durant el dissabte 4 de juny, s’ha celebrat al campus de Burjassot de la Universitat de València l’entrega de la 24 edició dels premis del Sambori, un concurs literari organitzat per la Fundació Sambori i per l’Escola Valenciana. A més, durant el divendres 3 de juny, es va fer l’entrega dels premis comarcals de l’Alcoià i El Comtat a Gaianes.

El centre FPA Beniassèn de Cocentaina ha estat present a aquests dos actes, ja que tres alumnes han rebut premi. Dos d’elles de Muro, Isabel Vilaplana Jordà, per ‘El somni dels valents’, i Denise Vilaplana Santacreu, per ‘El gir radical’, i altre de Cocentaina, José Valls Botella, per ‘Conte de l’Hostalet’. Aquests tres han estat premiats a la fase comarcal.

A banda, Valls Botella, ha passat amb el seu treball a la fase final de tot el País Valencià, en la categoria de Formació de Persones Adultes i EOI, i ha estat guardonat amb el 2n premi, de 200 euros.

El premi Sambori té com a objectiu promoure i difondre l’ús literari del valencià dins de l’àmbit escolar, i està dividit en tres fases: centre, comarcal de trobada i final de país.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *