foradia pressupostparticipatiualcoi

Més de 600 persones gaudeixen de la màgia a Alcoi

El festival 'Alcoi Màgic' ha tingut una gran acollida en totes les activitats que s'han dut a terme, especialment, s'ha de destacar la Gala Màgica, celebrada el dissabte

La segona edició del Festival ‘Alcoi Màgic’, ha reunit a 629 persones que han pogut gaudir de les activitats organitzades per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi. Aquest festival s’ha celebrat entre 30 de maig i el 4 juny.

El cicle va començar amb l’exposició al Centre Jove, que va estar coordinada pel director artístic d’aquest festival, el Mago Hugo, i que contar moltes anècdotes del món de la màgia i dels mags que han participat als festivals. A més, també es van realitzar alguns jocs de màgia.

Altres activitats van ser els tallers, en els quals els assistents van poder conéixer més de prop alguns secrets de la màgia.

Com no podia ser d’altra forma, els espectacles també tenien el seu espai en aquesta programació, i el primer va ser el del Mago Magulini i el seu Zoo Màgic. L’endemà, va ser el torn de David Climent i el Mag Malastruc, i de l’Associació El Trabajo, que va posar en escena l’obra ‘Magia en las Ondas’.

Finalment, l’activitat amb més afluència va ser la Gala Màgica, que va celebrar-se al Teatre Principal, i que va comptar amb les actuacions del Mago Hugo, David Climent, Toni Bright i Anna Santamaria.

Maria Baca, regidora de Joventut, ha comentat que: “Aquesta segona edició del festival ha tingut una rebuda fantàstica, la qual cosa ens anima a continuar consolidant aquesta proposta cultural i d’oci, i que considerem molt atractiva per a tots els públics, especialment per a les persones més jóvens”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *