foradia mediambient

Noves exposicions als Cicles d’Art d’Alcoi

Alba Miró, Jordi Cerdà Gironés, i Albert Agulló, Antoni Coll, Sixto Marco i Joan Castejón, son els autors protagonistes d'aquestes tres exposicions

La primera d’aquestes exposicions serà “Nus i Nucs” de l’artista alcoiana Alba Miró. Les obres es van inaugurar al Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi el 31 de maig a les 20 hores. Aquesta exposició estarà disponible a Alcoi fins al 31 de juliol i es podrà visitar de dilluns a divendres, des de les 18 fins a les 21 hores.

Alba Miró (Alcoi, 1996) ha estudiat disseny de moda i ha realitzat pràctiques amb dissenyadors de talla internacional. La seua passió per l’art queda ara reflectida en les obres que formen “Nuc i Nucs” que podran gaudir els veïns i veïnes d’Alcoi i tots aquells que desitgen acudir al Centre Cultural Ovidi Montllor.

El cicle d’exposicions també compta, a la Casa de Cultura, amb les obres d’alcoià Jordi Cerdà Gironés, de la col·lecció ‘Punt i Seguit’. Aquesta mostra es podrà visitar fins al dia 29 de juliol.

El comissari d’aquesta exposició, José Luis Antequera, ha comentat sobre aquest pintor, que “torna a oferir-nos la seua manera de viure i entendre la pintura, demostrant que el corrent figuratiu luminista no és un moviment esgotat, sinó una tendència que continua proporcionant estabilitat i permanència, sense renunciar a la modernitat, a la pintura actual”

Finalment, la Llotja de Sant Jordi acollirà ‘Grup d’Elx’, d’Albert Agulló, Antoni Coll, Sixto Marco i Joan Castejón. La inauguració tindrà lloc el dia 2 de juny i la gent podrà anar a veure aquestes obres fins al dia 31 de juliol.

El ‘Grup d’Elx’ va ser una associació d’artistes que va sorgir amb un programa ideològic comú, que es va desenvolupar entre 1966 i 1975, i que estava format per aquests quatre autors.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *