foradia barnasants

‘Dori Cantó. Una habitació pròpia’ és la nova mostra solidària de Fundación Mutua Levante

Les obres exposades, així com la de vora 30 artistes que també col·laboren en aquesta exposició es podran comprar, i la recaptació anirà destinada a Solc.

La Fundación Mutua Levante acollirà a partir del dia 15 de juny, fins al 29 de juliol, una exposició que retrà homenatge a l’artista Dori Cantó. La mostra serà solidària, i les obres exposades, així com la dels 30 artistes que col·laboren, podran comprar-se, i aquests beneficis es destinaran a Solc, l’Associació comarcal d’ajuda en el tractament del càncer.

Segons explica la comissaria de l’exposició, María Guillem: “En una habitació pròpia és el títol d’aquesta exposició que prové de l’assaig de l’escriptora britànica Virginia Wolf del segle XX, que diu així: “Per escriure novel·les, una dona ha de tenir diners i una habitació pròpia”. Així és com aquestes setmanes, una de les Sales de la Fundación Mutua Levante es converteix en una habitació, l’habitació de Dori, de la seva poesia, literatura, música i pintura”.

“La reivindicació de la dona és un tema constant en l’obra de Dori. Pintures que envaeixen representacions de dones lliures, independents i amb personalitat. Dones de totes les edats i estils; falleres, nedadores, models amb accessoris, dones en paisatges urbans, soles o acompanyades, passejant o pensant en espais envoltats de flors, fulles i arbres”, comenta la comissaria sobre l’homenatjada, i afegeix que: “L’artista Dori Cantó torna a estar entre nosaltres en aquesta habitació imaginària que conforma una exposició homenatge on podem gaudir del seu llegat d’artista acompanyat per obres d’altres artistes que voluntàriament han donat una de les seves obres per a recolzar a la seva amiga i companya”.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *