foradia subscriutegrat

40 propostes culturals en la programació de ‘Viu l’estiu’

Aquestes activitats es duran a terme entre els mesos de juliol i agost, i es faran a diferents espais urbans de la ciutat d'Alcoi

Foto de l’anterior edició de Viu l’Estiu

L’Ajuntament d’Alcoi ha preparat 40 activitats per a poder oferir una bona oferta d’oci als mesos de juliol i agost. Aquesta programació du el nom de ‘Viu l’Estiu’, i entre les seues activitats destaquen les visites guiades a diferents punts de la ciutat, actuacions musicals en directe, cine, o altre tipus d’activitats per a totes les edats.

Aquesta programació es durà a terme a escenaris urbans com La Glorieta, que acollirà el concert de Néstor Mir, o el Festival de Jazz organitzat pel Club de Jazz El Mussol, que inclourà les actuacions d’Ariel Bringuez Trio, Coco Carmona&The Jazz Missioners, i Ernesto Llorens Quartet.

En l’Auditori Amando Blanquer es faran tots els concerts de les agrupacions musicals d’Alcoi. El primer d’ells serà aquesta vesprada, a càrrec de la Banda Jove de la Societat Musical Nova d’Alcoi. A més, en aquest espai també tindrà lloc l’actuació de la companyia Pot de Plom ‘Xavi Castillo: 30 anys fent el moniato’, el dia 30 de juliol.

Dins de les activitats està des de l’escola d’Skate, les classes de pintura de Josep Borrel, les festes aquàtiques a la piscina municipal, balls a la plaça Ferrándiz i Carbonell, o la gimnàstica a l’aire lliure per a majors a l’auditori Amando Blanquer i en la zona del Riverfit. A més, hi haurà altres tallers per a xiquets entre els 6 i els 12 anys a la biblioteca municipal.

Com ja s’ha dit anteriorment, també hi haurà visites guiades, per exemple, al jaciment d’El Salt, les pintures rupestres de La Sarga, l’Alcoi Medieval, l’Alcoi Modernista, al cementeri, o excursions nocturnes al Molinar. També s’ha preparat una ruta a la nit per a poder observar rates penades.

Finalment, amb la col·laboració de les associacions de veïns s’ha pogut organitzar un cicle de pel·lícules infantils, i per a tots els públics als diferents barris d’Alcoi.

Per la seua part, el regidor de Cultura, Raül Llopis, ha comentat que: “Hem confeccionat una proposta d’oci variada iinteressant, amb actuacions de qualitat que cobreixen tots els barris i amb un component lúdic i pedagògic important en les activitats, sobretot aquelles destinades al públic infantil”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *