foradia subscriutegrat

Cultura i més cultura a El Grat

En aquesta nova edició d'El Grat portem les pàgines carregades de reportatges molt interessants, un passeig pels pobles de les comarques i les seues festes i Setmanes Culturals, i com sempre tota l'actualitat de les comarques centrals valencianes

Tal com titula Josep Sou a l’article que ha publicat al suplement de cultura d’aquesta edició d’El Grat, ‘Cultura i més cultura’, aquest nou número ve carregat de contingut cultural.

Pel que fa als reportatges d’aquest nou Grat trobem: ‘L’herbero, una beguda autòctona que brota en la Serra de Mariola’, de Javi Segura; ‘La falta de lloguers dificulta la lluita contra el despoblament a les nostres comarques’ de Pau Sellés; i continuem amb les Històries de la deportació, de Guillem Llin Llopis.

Com és tradició a les nostres pàgines, sempre està present el nostre suplement de cultura, i en aquesta ocasió, hem donat protagonisme a l’artista Alba Miró, i amb el reportatge d’Amàlia Garrigós sobre l’Almadrava Rock. Altres dels continguts d’aquest suplement són: l’especial dels cicles expositius d’Alcoi, o Els nostres artistes, en el qual es parla d’Antoni Miró.

En aquesta edició hem volgut fer una ruta pels pobles de les nostres comarques, i parlem sobre les festes, tradicions i programacions culturals de Banyeres de Mariola, Benimarfull, Millena, Planes i Onil.

‘El poble és savi’ és una de les seccions que no poden faltar en un Grat, i en aquesta ocasió hem volgut començar a celebrar el 20 aniversari del Centre Cultural Ovidi Montllor, que se celebrarà en novembre. Per a aquesta ocasió hem comptat amb Sandra Obiol, regidora de Guanyar Alcoi, i sòcia d’Acció Cultural; Antoni Miró, artista alcoià molt involucrat al centre; Toni Francés, alcalde d’Alcoi, i amb Ana Oliver, presidenta d’Acció Cultural.

Finalment, com sempre, a més de tota l’actualitat de les localitats de les comarques centrals, també tenim l’entrevista política, i en aquesta ocasió ha sigut Alberto Belda, regidor d’Esports d’Alcoi, el que s’ha enfrontat a les nostres preguntes.

Si vols veure la versió digital de l’edició d’El Grat del mes de juny, sols has de polsar aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *