foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi comença els preparatius per a la Fira Modernista 2022

El dia 18 de juny va celebrar-se un sopar de retrobament en el qual van assistir una gran quantitat de gent, com a representants dels grups polítics, d'entitats, o de mitjans de comunicació de la ciutat

La Fira Modernista és una celebració que any rere any es consolida més, i això ja va notar-se a l’edició del 2021, que encara que es va viure amb les restriccions de la pandèmia, va comptar amb una alta participació d’entitats, associacions, grups polítics, així com de la ciutadania en general.

Ara ha arribat el moment de preparar la nova edició d’enguany i per a començar amb els preparatius, en la nit del 18 de juny va celebrar-se un sopar a la Filà Gusmans en el qual van estar presents el govern local, representants de la corporació municipal, així com d’entitats i associacions que han fet possible que la Fira Modernista continue creixent, i representants dels mitjans de comunicació de la nostra ciutat. Durant el sopar, la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, van agrair a tots la seua participació i van donar un reconeixement a tots ells. A més, aquest sopar va tindre també el seu moment solidari, ja que es va fer entrega d’un xec de 2.000 euros a l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi.

A més, es va aprofitar l’ocasió per a anunciar qui serà la persona a la qual es dedicarà l’edició de la Fira Modernista del 2022, així com el cartell anunciador. Es tracta del pintor alcoià Francisco Laporta.

Tant les associacions modernistes de la ciutat, com l’Ajuntament d’Alcoi han estat treballant molt per tal de promocionar aquesta festa a altres ciutats on se celebra, i ha estat present a la VII edició de la Fira Modernista de Carcaixent, de Terrassa, Barcelona, i també a Novelda. A més a més, Alcoi ha aconseguit estar dins de la xarxa Réseau Art Nouveau Network, que és un itinerari cultural europeu homologat com a Ruta Cultural del Consell d’Europa que pretén realçar l’art modernista de les diferents ciutats que formen part, com per exemple Brussel·les, Viena, o Budapest entre altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *