foradia camaraalcoi

Alcoi es promociona a la XI Fira Modernista de Barcelona

Per tercer any consecutiu Alcoi ha format part d’aquesta fira turística amb un estand propi. Entre les ofertes promocionals han estat la Ruta Europea del Modernisme, els seus parcs naturals o les tradicions alcoianes. Com a novetat es va exhibir el documental “El Somni Modernista, indústria i art” i es va promocionar el concert ‘Perquè volem! Ovidi Montllor simfònic’.

Fira Modernista de Barcelona

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi ha tornat a estar present, per tercer any consecutiu, a la Fira Modernista de Barcelona amb un estand propi per a donar a conéixer tots els recursos turístics de la ciutat. La celebració ha tingut lloc al barri de l’Eixample al llarg de tot el cap de setmana, dies 5, 6 i 7 de juny, amb activitats de tot tipus.

Alcoi duu tres anys present a aquesta fira amb bons resultats de visitants i de molt interés entre els assistents, despertat pels recursos culturals i turístics de la nostra ciutat. Entre les ofertes promocionals han estat la Ruta Europea del Modernisme, els seus parcs naturals o les tradicions alcoianes. L’estand turístic va estar atres per les tècniques de l’Oficina de Turisme alcoiana i a més de donar informació del modernisme i l’Any Ovidi també va oferir fullets i informació sobre totes les possibilitats turístiques que ofereix la nostra ciutat al llarg de l’any.

Com a novetat, la ciutat va exhibir a l’estand el documental “El Somni Modernista, indústria i art” realitzat per la productora valenciana Documentart. També es va promocionar el concert “Perquè volem! Ovidi Montllor simfònic”, que la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi va oferir junt amb la Coral Sant Jordi de Barcelona a la pròpia ciutat comtal dins la Festa Major de la Mercè de la capital catalana, en el context de les commemoracions de l’Any Ovidi.

La regidora de Turisme, Maria Llopis, va comentar que la promoció d’Alcoi a aquesta fira sempre ha tingut molt bons resultats amb visites de grups organitzats, a banda de turistes individuals des de la capital catalana. “Barcelona és un lloc on se’ns coneix, principalment, per figures culturals com l’Ovidi, i se’ns estima tal com demostra que un gran percentatge dels nostres turistes són catalans”, valorava Llopis.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *