foradia subscriutegrat

Concerts, jornades, revetlles, i activitats per a xiquets al juliol colivenc

Des de les regidories de Cultura i Festes han preparat diferents activitats per a aquest mes d'estiu que ompliran de diversió els carrers de la localitat

Les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Onil, encapçalades per Raúl Ferrer i Marta Francés, volen que els veïns i veïnes de la localitat tinguen una bona oferta d’oci per als mesos d’estiu. Per a aquest mes de juliol s’han preparat activitats dedicades a totes les edats i gustos.

Les primeres activitats van arribar els dies 1 i 2 de juliol amb les jornades LGTBI, en les qual hi haurà xarrades de Anto Rodríguez i Samarucs; teatre a càrrec de la companyia Enclavados, el taller d’art urbà de la mà de Proyecto Identidades i música amb Dj Mia Wallas, i Cascales Dj, en la sesió ‘Love Tardeo’.

El dia 8 de juliol, la música va continuar sent la protagonista amb el concert oferit pel Centre Instructiu Musical d’Onil, i que du com a títol ‘El Olimpo de los Dioses’.

Seguidament, començaran els actes més festius, amb la revetla del dia 16 de juliol, a la plaça del Carmen. El dia 26 de juliol serà el Dia de la Festa de Santa Ana, i a més de fer-se una missa en el seu honor, també hi haurà jocs populars per als més menuts i menudes d’Onil. El dia 30 el poble tornarà a anar-se’n de revetla, i en aquesta ocasió es comptarà amb la participació de djs de la discoteca Texaco de la platja de Sant Joan.

Per a finalitzar les activitats del mes de juliol, el dia 31 d’aquest, tindrà lloc la tradicional festa de ‘Mon anem a Agost’. En aquest dia, els xiquets i xiquetes es preparen per a visitar Agost (localitat veïna d’Onil), fent al·lusió al canvi de mes (de juliol a agost). Una vegada estan de camí, casualment sempre ocorre alguna cosa que impedeix que els xiquets puguen arribar fins al municipi.

Font: Belén Rivas./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *