foradia cdturisme

Inés García : “Em fa molta il·lusió, fa molt de temps que no sent música al carrer”

Han començat els actes pel Mig Any, parlem una festerade la Filà Judios com es viuran aquests dies i com s'ha preparat tot

La gent de Filà viu aquest Mig Any amb il·lusió, ja que, encara que hi ha restriccions, es podran fer moltes activitats. Inés García és membre de la Filà Judios, i ens explica com espera aquesta celebració: “Em pareix una forma perfecta de tindre un poc d’esperança, perquè tot torne a ser com abans”.

Sobre el calendari d’activitats que s’ha preparat des de l’Associació de Sant Jordi, aquesta festera opina que: “S’han intentat adaptar les diferents activitats festeres que hi ha durant tot l’any en un mes. El campionat de cotos és una manera d’ajuntar-se en la filà. I pel que fa a les filaetes, em pareix bé, perquè totes les filaes tinguen l’oportunitat d’eixir”, i continua dient que: “Em fa molta il·lusió, fa molt de temps que no se sent música al carrer, que no es veu el fet de formar, i tinc moltíssimes ganes. Com a festera, eixiré i veure a la resta de filaes, i aplaudiré i m’emocionaré com sempre he fet”.

Respecte al dia gran de Mig Any, Inés pensa que: “Les filaes celebraran un dinar, i serà millor, perquè a part que aprofites més el dia, tot es pot controlar millor de dia que de nit. Tinc moltes ganes de menjar olleta en la Filà”. Tota aquesta situació per a la festera dels Judios: “És una bona forma de començar i carregar les piles per abril. Ha sigut de no fer res a poder fer açò, tots tenim molta il·lusió, però també espere que la gent es comporte i que no ens furten açò que hem aconseguit”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *