foradia subscriutegrat

Oliva oneja les banderes de qualitat a les seues platges

Aquestes quatre banderes blaves certifiquen la qualitat de les aigües, l'excel·lència en els serveis que es presten als usuaris, i el respecte al medi ambient

Per segon any consecutiu les platges d’Oliva onegen les quatre Banderes Blaves amb les quals l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor reconeix les millors platges per criteris com la sostenibilitat o els serveis. Aquestes banderes es poden veure a les platges de l’Aigua Blanca, l’Aigua Morta, de Pau Pi, i de Terranova-Burguera, de tal manera que els banyistes poden certificar que són platges de qualitat, segures, i que a més, compten amb una bona accessibilitat a la seua costa.

A més, el litoral de la localitat també disposa de la bandera ‘Q’ de Qualitat de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, un distintiu atorgat a platges que compleixen els exigents criteris de qualitat, seguretat, rigorositat i professionalitat en la gestió i els serveis que s’ofereixen. Aquest és el principal distintiu de qualitat que s’entrega en Espanya, i s’aconsegueix després de realitzar una exhaustiva auditoria, en la qual s’analitzen els serveis, els equipaments d’ús públic, els serveis de neteja, i la recollida selectiva de residus, els dispositius de seguretat, salvament i primers auxilis, els serveis d’informació, els accessos a la zona de bany, els serveis higiènics i els serveis dels establiments d’oci.

Una altra de les banderes que es pot veure a les platges d’Oliva és la de Qualitur de Turisme de la Comunitat Valenciana, que reafirma l’excel·lent qualitat ambiental de la cosa d’aquesta localitat, i que garanteix que les seues platges són òptimes per als banyistes, a més de comptar amb uns serveis cada vegada més inclusius, accessibles i confortables.

Des de la regidoria de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Oliva s’ha apostat per la seguretat i l’accessibilitat a l’hora de dotar a les platges de banderes amb codis de senyals perquè les persones que tenen problemes a l’hora de distingir els colors puguen diferenciar l’estat de la mar de manera totalment clara. Oliva és pionera en Espanya en la instal·lació d’aquestes banderes a les seues platges. Aquest codi és un sistema gràfic d’identificació dels colors concebut per a les persones que pateixen de daltonisme.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *