foradia mediambient

Els centres educatius de Bocairent reben llibres gràcies al projecte ‘Lletres per a la igualtat’

Per segon any consecutiu aquest ajuntament de la Vall d'Albaida donarà llibres amb l'objectiu de promoure el respecte entre homes i dones i el valor positiu de la diversitat

Les regidories d’Educació, i d’Igualtat i Polítiques Inclusives va crear en l’any passat la iniciativa ‘Lletres per a la igualtat’, amb el finançament del Pacte d’Estat contra Violència de Gènere promogut pel Govern d’Espanya. Des de l’Ajuntament s’han adquirit llibres que tracten temes relacionats amb el feminisme, la lluita contra la violència masclista, el col·lectiu LGTBI+, i s’ha entregat un exemplar de cada publicació tant a la Biblioteca Pública Municipal com a altres centres de Bocairent.

El tècnic municipal d’Igualtat i coordinador del projecte, Toni Gisbert, ha explicat sobre el projecte que: “els llibres se seleccionen per franges d’edat i s’acompanyen d’accions formatives perquè el professorat de l’escola infantil, el CEIP Lluís Vives, l’IES Bocairent i l’escola de persones adultes puguen treballar-los amb el seu alumnat”.

L’acte va celebrar-se el dia 7 de juliol a les instal·lacions de l’agència de lectura, van assistir representant de tots els centres educatius de la localitat, així com la bibliotecària i el mateix tècnic d’Igualtat. També van estar presents la regidora d’Educació, Vanessa Doménech; la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Begoña Perigüell, i l’alcalde, Xavi Molina.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *