foradia mediambient

L’escolarització a l’Escola Infantil d’Agullent serà gratuïta per al pròxim curs

Totes les persones que han sol·licitat el 'Bo Infantil' de la Generalitat Valenciana podran matricular als seus fills i filles en l'Escola Infantil 'La Jordana' gratuïtament

El pròxim curs l’escolarització a l’Escola Infantil ‘La Jordana’ d’Agullent serà gratuïta per a totes les persones que hagen sol·licitat el ‘Bo Infantil’ de la Generalitat Valenciana. Aquest reforç s’ha pogut dur a terme gràcies a l’aprovació per part de l’Ajuntament d’Agullent, del paquet d’ajudes destinades a l’escolarització de l’alumnat de 0 a 2 anys a aquest centre.

Un dels requisits indispensable és que tant els sol·licitants, com els xiquets i xiquetes han d’estar empadronades a la localitat, amb una antiguitat mínima del 30 de juny de 2022, i continuar estant-ho al moment de donar-se l’ajuda.

La subvenció no sols beneficia a l’alumnat, també al sistema educatiu i a les famílies, ja que des de l’Ajuntament, i concretament, des de la Regidoria d’Educació s’ha apostat, i s’està fent feina per una educació amb polítiques de corresponsabilitat i conciliació.

David Albert, regidor d’Educació a Agullent, ha remarcat la importància de l’Educació Infantil al nostre poble, sent aquesta “motor principal de socialització, integració, educació i generadora de situacions d’aprenentatge per als i les xiquetes”, i segons ha continuat explicant el regidor amb aquesta mesura “es pretén garantir un servei educatiu accessible, universal i de qualitat, que facilite l’accés i permeta Establir paràmetres efectius de conciliació”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *