foradia camaraalcoi

Agullent subvenciona dues pissarres digitals per al CEIP Sant Vicent Ferrer

• Subvenció de l’adquisició de dues pissarres digitals (amb projectors i portàtils) per al col·legi Sant Vicent Ferrer. • Les noves pissarres digitals s’han instal·lat a l’aula d’anglès i a dues aules d’infantil.


Subvenció de l’adquisició de dues pissarres digitals (amb projectors i portàtils) per al col·legi Sant Vicent Ferrer. Una inversió valorada en 4.400 € realitzada per la regidoria d’Educació.

L’AMPA del col·legi públic va decidir comprar a principis de curs una pissarra digital, de manera que només restaven dues aules per actualitzar amb aquest dispositiu.

Així, la regidoria d’Educació, Marisol Fernández, va decidir subvencionar la compra de les dues pissarres digitals i els equips corresponents per a fer-les funcionar, perquè totes les aules del col·legi quedaren equipades.

Les noves pissarres digitals s’han instal·lat a l’aula d’anglès i a dues aules d’infantil. La inversió ha permés que totes les aules del centre tinguen disponible ja aquesta tecnologia.

“Des de la regidoria d’Educació estem fent un esforç perquè les instal·lacions del CEIP Sant Vicent Ferrer no només tinguen un bon manteniment, sinó també perquè el centre tinga un bon equipament”, comenta la regidora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *