foradia barnasants

S’aprova el nou servei d’autobús urbà d’Alcoi

En la jornada del dijous 14 de juliol va celebrar-se un ple extraordinari en el qual es va votar aquest nou servei que inclou canvis i incorporacions

En el matí del dijous 14 de juliol la corporació municipal va celebrar un ple extraordinari per a aprovar el nou servei d’autobús. En total va haver-hi 19 vots a favor (PSOE, PP, Ciutadans Alcoi, Vox i No Adscrit), i 5 en contra (Compromís, Podem i Guanyar).

Aquest nou servei presenta alguns canvis i incorporacions que s’han elaborat a través d’un procés participatiu. A més de renovar-se tota la flota, i el servei directe a l’Hospital des de tots els barris, també hi haurà accés al cementeri i poliesportiu els caps de setmana, i s’ha millorat l’accés a la piscina municipal, La Salle, l’Horta Major i a l’IES Andreu Sempere.

Una vegada s’ha aprovat aquest servei, és moment d’una exposició pública perquè el procés seguisca el seu curs legal i es puga adjudicar en maig.

A banda del servei, enguany es restabliran les competicions esportives de forma habitual, i s’instaurarà el servei al poliesportiu per als entrenaments durant les vesprades en la pròxima temporada com a prova per a veure si funciona i incorporar-ho al servei habitual. Aquesta va ser una proposta dels pressupostos participatius que va haver-se d’ajornar per culpa de la Covid-19.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *