foradia subscriutegrat

Alcoi vibra al ritme de ‘Los 40 Summer Festival’

L'acte, que va celebrar-se a l'antic abocador de Cotes Baixes va demostrar que la ciutat està preparada per a poder acollir grans esdeveniments com aquest

En el dissabte del 23 de juliol Alcoi va ser escenari de la gira de ‘Los 40 Summer Festival’. Després de molts anys la ciutat tornava a rebre un gran esdeveniment que ha fet que els assistents gaudiren d’una gran nit plena de molta música i espectacle. L’escenari que es va triar va ser l’antic abocador de Cotes Baixes, que va complir perfectament amb les expectatives, i és que, molta gent de la qual estava allí present ni coneixia que Alcoi tenia un espai que podia dedicar-se per a fer concerts com aquests.

Les portes van obrir-se a les 20h, i aquells que van voler van poder sopar al recinte gràcies a les food-trucks instal·lades. Tampoc va faltar la beguda per a poder hidratar-se en un dia tan calorós.

A les 22h la música va començar a sonar. Els artistes Samantha, Lérica, Polo Nández, Depol, Pol Granch, Samuraï, Miki Núñez, Blas Cantó i Abraham Mateo, van fer que la gent ballara i cantara les seues cançons, però, és important destacar la gran actuació del Dj Óscar Martínez, que va encarregar-se d’amenitzar tota la nit entre cantant i cantant, i que va fer que ningú es quedara sense menejar el cos.

Aquest espectacle, en el qual van assistir unes 6.000 persones, ha sigut la prova que Alcoi pot tornar a acollir aquest tipus d’actes, una opció d’oci que de segur que a molta gent li agradaria tornar a repetir.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *