foradia subscriutegrat

FEDAC insisteix en la necessitat de mantenir les àrees industrials d’Alcoi

La Federació d'Empreses de l'Alcoià i El Comtat (FEDAC), ha posat en coneixement de l'Ajuntament el seu malestar per l'estat de molts dels carrers dels polígons alcoians

La Federació d’Empreses de L’Alcoià i El Comtat (FEDAC), ha posat en coneixement de l’Ajuntament, una vegada més, el seu malestar per l’estat “d’abandonament” de molts dels carrers dels polígons industrials de la ciutat, i han recalcat sobretot els de Sanbenet-Beniata.

Des de FEDAC denuncien que “la vegetació creix i es reprodueix sense control als diferents carrers del Polígon de Sanbenet”, a més, han comunicat que han sigut moltes les empreses de la zona que han transmés la situació de manera reiterada als responsables del consistori, però que no han rebut cap resposta. A més, des de FEDAC també han informat la regidoria que porta aquests temes, però indiquen que tampoc han rebut “resposta operativa”.

La crescuda de vegetació als carrers i murs que hi ha de separació entre les naus industrials, “generen un innecessari risc d’incendi i que a vegades acaben trencant els edificis”, explica aquest organisme.

FEDAC ha sol·licitat a l’Ajuntament que els carrers es consideren vials propis de la ciutat i que es tracten com la resta, i a més a més, han insistit en el fet que “aquesta situació projecte una imatge descuidada i desordenada dels polígons industrials, causant una pobra impressió a proveïdors, empreses i possibles signatures que pogueren estar interessades a implantar-se en la ciutat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *