foradia cdturisme

FEDAC es reuneix amb l’empresariat de Benilloba

• Ha analitzat, junt amb empresaris del municipi, les necessitats i problemes amb els quals compta l'empresariat de les comarques de l'Alcoià i el Comtat. • Van aprofitar l'ocasió per a visitar la col·lecció de Telers Manuals del segle XIX 'Josep Julià i Maria Català', museu tèxtil que permet conéixer com es treballava fa dos segles

FEDAC ha celebrat la seua primera reunió de l’any a Benilloba. Allí ha analitzat, junt amb empresaris del municipi, les necessitats i problemes amb els quals compta l’empresariat de les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Segons el president de l’entitat, Natxo Gómez, aquesta ha sigut “una oportunitat ideal perquè els empresaris de Benilloba coneguen FEDAC i perquè la Federació recórrega i comprenga la realitat empresarial de tots els municipis de les nostres comarques“.

Els membres de FEDAC, junt amb l’alcaldessa del municipi, Ana Delia Gisbert, van aprofitar l’ocasió per a visitar la col·lecció de Telers Manuals del segle XIX ‘Josep Julià i Maria Català’, museu tèxtil que permet conéixer com es treballava la manufactura fa dos segles, amb màquines reials.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *