foradia mediambient

El Consorci Provincial de Bombers de València treballa en la formació amb helicòpter

L'equip comença amb l'entrenament de rescats que a partir d'ara es faran amb la nova aeronau, la primera de la que disposen

El Consorci Provincial de Bombers de València està duent a terme a Enguera la formació en les operacions de rescat que des d’ara es faran amb el seu nou helicòpter, el primer mitjà aeri de què disposa el CPBV.

L’aeronau està pensada per a operacions de rescat, salvament, extinció d’incendis i suport sanitari, que començarà a funcionar a principis del mes d’agost i per al que s’hi han destinat 1,8 milions d’euros per a un període de dos anys. L’helicòpter va dotat també de personal sanitari.

La formació que s’està duent a terme esta setmana va dirigida als rescatadors del Grup de Rescat en Altura, GERA del Consorci, i al personal sanitari que des d’ara es mobilitzarà junt amb el GERA en cada rescat. En total, són dèsset bombers rescatadors del GERA i sis membres de l’equip sanitari els que estan rebent la formació, entre altres coses en matèria d’heligruatge, és a dir, en la preparació per a les operacions de dipòsit i recollida dels rescatadors, sanitaris i víctimes en condicions de seguretat. 

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *