foradia subscriutegrat

L’EOI d’Alcoi estrena una nova web més operativa i funcional

El portal també obtindrà un major nombre de visitants donat l'augment d'alumnes amb la nova oferta d'idiomes

L’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi estrena un nou portal web. Aquesta institució compta a partir d’ara amb una nova pàgina més funcional i operativa que permet una major facilitat a l’hora de tramitar certes gestions. A més, dona accés als alumnes per a que puguen consultar tota la informació referent al centre i les activitats que s’hi portaran a terme. Aquest portal web compta amb una nova arquitectura i distribució més visual, que es pot visitar en https://portal.edu.gva.es/eoialcoi/.

Per altra banda, aquesta web també comptarà amb més visitants el curs vinent, després de les vacances d’agost. Aquest increment respon al “gran èxit” de matriculacions que han vist els nous estudis d’italià implantats en el centre. Així doncs, l’EOI d’Alcoi obrirà en setembre amb una oferta que acapara l’italià, l’alemany, el francés, l’anglés i el valencià.

A més a més, l’EOI recorda que el 14 i 15 de setembre són les dates fixades per a certificar el nivell d’idiomes, mentre que la fase extraordinària de matriculació tindrà diferents dates. La sol·licitud de plaça entre el 15 i el 29 de setembre, la comunicació dels resultats el dia 19 del mateix mes i finalment. la matrícula es realitzarà entre el 21 i el 29 de setembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *