foradia cdturisme

Natxo González: “Enguany pareix que hi haurà més normalitat que en el curs anterior”

L’Escola Oficial d’Idiomes encara no ha començat el curs, ja que continua amb l’últim període de matriculacions, que durarà des del 15 al 19 de setembre, i també el termini per a fer i avaluar els exàmens de certificació del nivell d’alguns dels nous alumnes que volen accedir a l’Escola Oficial d’Idiomes des d’algun nivell en concret. Una vegada finalitzats tots aquests tràmits, l’Escola començarà les seues classes el dia 27 d’aquest mes.

El seu cap d’estudis, Natxo González, ens ha explicat que continuen les mesures sanitàries a l’igual que l’any passat, i ens ha informat que durant tot el mes, el personal d’administració estarà disponible per a poder atendre a tot aquell que tinga qualsevol dubte. “Estem molt il·lusionats perquè enguany pareix que hi haurà més normalitat que en curs anterior, ja que hi havia una certa incertesa, ni sabríem com evolucionaria el curs”, ha indicat González.

Un dels objectius que tenen en l’Escola és que “Volem tornar a reforçar els continguts que durant el primer any de pandèmia no es van poder donar el primer any de pandèmia”, encara que durant el curs de l’any passat ja van treballar també en aquesta línia, enguany continuaran ajudant a tot aquell que durant el confinament no va poder seguir les classes.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *