foradia subscriutegrat

Ciclistes saudites arriben a Alcoi per a entrenar

Un total de 45 esportistes, enre els que es troba la selecció femenina del país i de pista ja roden per l ciutat

Alcoi té nous visitants d’èlit durant l’agost. Un total de 45 ciclistes, formats per l’equip l’Alsalam, junt amb la selecció absoluta femenina i de pista de l’Aràbia Saudí realitzen en la capital de l’Alcoià un “training camp” de preparació durant tot el mes.

El passat dijous 4 d’agost, els esportistes van visitar l’Ajuntament on se’ls va donar la benvinguda i exposar diferents aspectes relacionats amb l’entorn, la cultura, l’esport, la gastronomia i tot allò que els permeta conéixer la ciutat.

Segons els tècnics i seleccionadors, van confessar sentir-se molt còmodes a la ciutat i encantats amb les condicions que aquesta els ofereix per a la pràctica del ciclisme, destacant la varietat de rutes i els paisatges pels quals transcorren les mateixes.

Respecte a l’aspecte econòmic, l’estada d’aquesta expedició suposa una important aportació a l’economia local, ja que tots ells estan pernoctant en diversos emplaçaments hotelers locals i gaudint fora de l’horari d’entrenament dels locals d’hostaleria i oci de la ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *