foradia elgrat

La Fira Modernista d’Alcoi tindrà un mercat de l’època

Diferents associacions culturals portaran a terme aquesta activitat el 24 de setembre de matí i que comparà amb 33 parades

El passat modernista d’Alcoi torna a relluir cada vegada més any rere any. La Fira Modernista ja està consolidada, el que impulsa el seu creixement, tant de visitants com d’iniciatives. Ara, una nova activitat se suma per al dissabte 24 de setembre de matí: reproduir el mercat que aquest mateix dia de la setmana es feia durant aquest període.

Diferents associacions de la ciutat com Samarita, El Trabajo o el Grup de Dances Sant Jordi han anunciat, junt amb la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, aquesta activitat. En ell la gent podrà interactuar amb les diferents parades, un total de 33, obertes durant tot el matí en les que no tot serà decoració, també podran tastar algun sabor, com per exemple, en la paradeta de ‘Pa i dolços’.

La recreació, que estarà oberta entre les 9 i les 13:30 hores anirà més enllà, ja que també s’imprimirà la moneda del moment per a que els visitants puguen summergir-se encara més en l’experiència. Amb tot, la idea no vol quedar-se ahi i anirà engrandint-se edició rere edició. Aquesta és una de les moltes activitats que entre el 19 i el 25 de setembre es podran visitar en la Fira Modernista d’Alcoi.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *