foradia subscriutegrat

Jairibel Martínez: “La gent cura tots els detalls, i la veritat és que participen moltes persones”

Sisena edició de Fira Modernista i cada vegada són més les persones que gaudeixen d’aquesta festivitat que va creixent any rere any. Però, aquesta festa no sols serveix per a divertir-se, sinó que també pot servir com a revulsiu de l’economia local per al mes de setembre

La Fira Modernista transcorre al Centre d’Alcoi, i per això durant els dies que se celebra aquest consolidat esdeveniment, els comerciants del barri aprofiten per a formar part d’aquesta festa. Jairibel Martínez acaba d’arribar amb ‘Antojitos’ al carrer Sant Llorenç, una tenda de llepolies, i assegura que li agradaria participar enguany: “He estat investigant que puc fer”. “Espere que com el carrer s’ompli de gent, això siga un al·licient per al negoci. Jo crec que anirà molt bé i estic molt contenta de tenir aquest local, encara que el mes d’agost va ser un poc fluix” assegura Jairibel, que també conta que: “Aquesta celebració és molt bonica. La gent cura tots els detalls, i la veritat és que participen moltes persones”.

Els més golosos de segur que estan molt contents de saber que per fi hi ha una tenda de llepolies al Centre, cosa que ja li han fet saber alguns clients: “Molts han comentat que aquest local li dona color al barri. Al final és una botiga molt acolorida, amb molta vida, i a més a més, molta gent m’ha confessat que per l’olor de passar per davant donen ganes d’entrar. Així que m’han demanat que no tanque”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *