foradia subscriutegrat

Podem denuncia la situació del drenatge de la rotonda del Collao

Les obres van finalitzar l'any 2018, i just en eixe any ja es van fer una sèrie d'actuacions per a millorar el drenatge. Ara, després de quatre anys, la situació continua sent la mateixa segon afirmen des de la formació morada

En l’any 2018 van finalitzar les obres de la rotonda de El Collao, però, eixe mateix any, ja es van haver de dur a terme unes obres per a millorar el seu drenatge. Aquesta segona actuació va tindre un cost aproximat d’11.000 euros, i segons expliquen des de Podem Alcoi: “Quatre anys després i malgrat la inversió feta en millorar el drenatge, la situació encara és la mateixa”.

Aaron Ferrándiz, regidor d’aquesta formació, comenta que des del grup municipal es fan diferents preguntes sobre aquest tema: “En primer lloc, no entenem per què des de l’Ajuntament d’Alcoi es va donar el vistiplau a la finalització de les obres inicials, quan una de les funcions de la redona era recollir les aigües fluvials que baixaven del barri de Batoi (segons afirmava el mateix govern) i la redona no garantia aquest fet”. A més, també s’han preguntat “per què l’actuació posterior, valorada en quasi 11.000 euros, la van pagar els alcoians i alcoianes i no l’empresa encarregada de la construcció de la redona, qui considerem hauria de haver assolit aquest cost”. L’última pregunta de la formació morada és que “el que ens sembla més greu encara, és que aquesta segona actuació portada a terme expressament per millorar el drenatge i que ha tingut el cost mencionat anteriorment tampoc haja servit per a res. I ací segueixen sense haver-se buscat possibles responsabilitats de les empreses que han portat a terme les dos obres”.

Per al pròxim plenari, Podem presentarà una proposta “perquè s’estudien i es busquen les possibles responsabilitats de les empreses que han portat a terme la construcció i la millora de drenatge al 2018, o en el cas que així fora, dels responsables municipals que han donat el vistiplau a obres que no s’han finalitzat i portat a terme de forma correcta”. També sol·licitaran una actuació efectiva i definitiva per garantir un bon drenatge de la redona esmentada.

Ferrándiz assenyala que: “A la nostra ciutat, sovint, quan realitzem obres i actuacions trobem deficiències en les mateixes i després aquestes millores han de ser pagades amb diners de les persones que viuen a Alcoi i mai cap empresa assoleix les responsabilitats. Existint com existeixen treballadors municipals que han de vetllar perquè aquestes coses no passen. En costa entendre perquè ací ens passen tantes vegades. Alguna cosa no estem fent bé. I no pot ser que sempre, les conseqüències les pague la ciutadania”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *