foradia mediambient

Nou sistema de ‘Bo Consum’ per als comerços

Fins ara es podia fer per correu electrònic, però a partir d'ara també es podrà fer des de la web de l'Ajuntament fins al dia 19 de setembre. Per a poder dur a terme la subvenció, el consistori rebrà 277.040 euros Diputació Provincial d'Alacant

L’Ajuntament d’Alcoi va anunciar que a partir del mes de setembre es posaria en marxa la campanya de Bons de Consum ‘Reactivem Alcoi’. Per a poder dur-la a terme, es comptarà amb una subvenció de 277.040 euros de la Diputació Provincial d’Alacant, és a dir, el 100% de l’ajuda sol·licitada en l’última convocatòria d’aquest programa.

A mitjans de juliol l’espai Àgora va acollir la primera reunió amb els comerços i empreses del sector serveis i de restauració per a presentar aquesta campanya. Des d’aquesta reunió s’han adherit un total de 77 empreses per correu electrònic. Ara, també es podrà afegir des de la web que apareix en aquest enllaç.

Per a fer aquesta campanya s’ha comptat amb la col·laboració de Facpyme i altres entitats com ACECA, la Federació de Comerç, la Cambra de Comerç, o els mercats municipals.

Els consumidors podran adquirir aquests bons a partir del 9 de setembre. Tindran un valor de 20, 50 i 100 euros fins a un import màxim de 140 euros per persona. L’Ajuntament finançarà el 50%, i la resta eixirà des de la subvenció rebuda per Diputació, és a dir, que en total hi haurà 554.080 euros per als bons.

Vanesa Moltó, regidora de Comerç, ha volgut agraït a les entitats comercials “que sempre col·laboren aportant idees i solucions, i consensuant les iniciatives plantejades. També vull destacar que ja hi ha vora 80 comerços adherits i anime a la resta a incorporar-se a aquesta iniciativa, amb la qual volem potenciar el consum de proximitat i la reactivació de l’economia local, repercutint al mateix temps en una millora per a la butxaca dels consumidors”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *