foradia becasivace

‘Fem gran el xicotet comerç’ la campanya per a impulsar el comerç local d’Oliva

Aquesta campanya està organitzada per l'Associació de Comerciants d'Oliva, i durarà des de juny fins a octubre, i té com a objectiu donar a conéixer tots els negocis associats

L’Associació de Comerciants d’Oliva, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, Mercat i Consum, estan duent a terme la campanya ‘Fem gran el xicotet comerç’, que pretén difondre a través de les xarxes socials als seus 125 associats mitjançant campanyes per sectors, que tindran publicacions personalitzades de cada associat.

En la campanya es farà un sorteig, cadascú dels 10 sectors que formen l’associació comptarà amb tres premis de 50 euros que se sortejaran per Facebook entre els participants de les publicacions i serviran per a consumir en aquests comerços.

Rosa Llopis, presidenta de l’Associació ha explicat que: “Nosaltres i els nostres clients fem gran el xicotet comerç. Tenim la millor qualitat, una gran gamma de productes i preus, estem a prop, reps la millor atenció d’experts amb vocació en el seu negoci… Som grans! Amb aquesta campanya, donem més visibilitat als negocis locals amb xicotets reportatges, i l’objectiu és que els olivers no vagen lluny a comprar productes o serveis que tenim ací, moltes vegades no trien el comerç d’Oliva per desconeixement”.

Per la seua part, Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, ha assegurat que: “és una campanya per a fer costat i promoure el negoci local i demostrar la proximitat del nostre comerç. El nostre municipi disposa de tota classe d’experts en diversos sectors i es vol demostrar amb aquesta campanya que no és necessari desplaçar-se, perquè a Oliva hi ha una gran varietat de comerços i de gran qualitat”.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir visibilitat per a cada un dels associats, fer valdre la professionalitat dels xicotets comerços i negocis, i també, conscienciar als veïns i veïnes d’Oliva que opten per la compra local, una compra que té repercussió en l’economia de la localitat.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *