foradia barnasants

Ibi prepara un dispositiu especial de seguretat per a les seues festes de Moros i Cristians

Els actes previs a la celebració ja han començat, i des de la regidoria de Seguretat s'ha convocat una reunió per a reforçar el dispositiu de Policia Local i Guàrdia Civil

Ibi ja ha començat els actes previs a la celebració de les seues festes de Moros i Cristians, després de dos anys de pandèmia, i per aquest motiu, des de la regidoria de Seguretat Ciutadana s’ha convocat una reunió per a parlar sobre les mesures que es prendran en aquests dies.

A la reunió han acudit l’alcalde de la localitat, Rafael Serralta, el tinent alcalde de Seguretat Ciutadana, Rubén Barea, la tècnica d’Igualtat, l’oficial de la Policia Local, i el tinent i Sergent de la Guàrdia Civil d’Ibi. L’objectiu d’aquest encontre ha sigut coordinar un Pla de Seguretat Ciutadana per a poder garantir la total seguretat dels veïns i veïnes del poble, així com de les persones que visiten el municipi durant els dies de festa.

En festes d’anys anteriors ja es van reforçar els efectius de Policia Local i de Guàrdia Civil, i a més, enguany, s’incidirà en la vigilància d’algunes zones com les de les cases rurals, polígons industrials i nucli urbà, sense oblidar els barris perifèrics. A més, es disposarà d’una dotació d’ambulàncies per a poder actuar ràpidament si hi ha algun incident.

Des del consistori volen recordar a la ciutadania que respecten el perímetre de seguretat per a poder gaudir del castell de focs d’artifici que tindrà lloc el dilluns 19 de setembre. Aquesta ràtio de seguretat, segons marca la llei, és de 60 metres del públic des del lloc on estarà ubicada la pirotècnia. Enguany es realitzarà a l’interior del Parc Les Hortes, a la zona esportiva, així que moments abans d’iniciar-se, s’acotarà la zona. A més, es recomana al veïnat pròxim que tinguen portes i persianes tancades, que no tinguen elements combustibles ni que puguen veure’s afectats, i que no estiguen a l’exterior de les seues cases o balcons.

L’Ajuntament d’Ibi vol convidar a tots els iberuts i al veïnat de les localitats dels voltants a què gaudisquen d’aquestes festes tan esperades i especials de Moros i Cristians, en honor a la seua patrona, la Mare de Déu dels Desemparats.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *