foradia camaraalcoi

Cultura, festes de pobles i inici de curs a les pàgines d’El Grat

L'activitat cultural i l'actualitat han tornat amb força després de les vacances i ací estem nosaltres per a contar-ho tot

Hem tornat de vacances amb moltes ganes de continuar portant tota l’actualitat de les comarques centrals a les mans dels nostres lectors.

Per a aquesta edició d’El Grat, com sempre, la cultura té un espai molt important a les nostres pàgines. En el suplement d’Art&Cultura tractem temes molt interessants com les entrevistes a Jacobo Blanes i a Tito Pontet, o el reportatge a Anne Torres, i com sempre també parlem d’Antoni Miró, Els nostres artistes, el Tribunal de les Aigües, la Primavera Musical i Alcoi Cultural.

En aquest número tampoc poden faltar els nostres reportatges, com ‘La fi de l’abundància’ de Juan Bordera i Antonio Turiel, les Històries de la Deportació de Guillem Llin Llopis, i ‘El malson d’un foc que travessa comarques’ i la crònica de les festes de Moros i Cristians per Javier Segura.

A més, tornem a viatjar pels pobles de les comarques. En aquesta ocasió hem anat fins a l’Alqueria d’Asnar, Atzeneta d’Albaida, Turballos, Planes i Benifato.

La secció de ‘El poble és savi’ que l’hem volgut dedicar a parlar sobre com s’està preparant aquest inici de curs sense restriccions i amb una nova llei educativa damunt de la taula. Per això, hem comptat amb els testimonis de Jesús Martínez, director de l’IES Andreu Sempere, Toni González, director de l’IES Pare Vitòria, José María Guarinos, vicedirector del CIP FP Batoi, i José Payá, de l’Orosia Silvestre.

No podem oblidar-se de destacar que en aquesta edició hem aprofitat per a anunciar que tornen Els Palmells 2022 Mà del futur, els reconeixements a la cultura de les valencianes i valencians que otorga El Grat junt la Càtedra d’Art Antoni Miró, amb la col·laboració d’AMIC Valencians. A més, també estem de celebració, perquè complim 35 anys.

Finalment, no podem oblidar parlar de tota l’actualitat com la Fira Modernista d’Alcoi i tota la programació cultural que s’està preparant a les localitats de les comarques centres.

Si vols tornar a gaudir de l’edició anterior en versió digital, sols hauràs de clicar en aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *