foradia barnasants

‘Aitana i les feres’ protagonitza el nou curs del Club de Lectura Activista de La Teixidora

Aquest llibre està dirigit als més menuts i menudes de la casa, i és una obra de Joan Canela i Jordi Colonques. Raül Calatayud serà el presentador i moderador de l'activitat

El dissabte 17 de setembre, a les 12 a Detroit Llibres, el Club de Lectura Activista La Teixidora, ha organitzat una nova activitat. Per a aquesta ocasió s’ha pensat en els més menuts i menudes de la casa, i per això es comptarà amb un títol de l’editorial Sembra Llibres: ‘Aitana i les feres’. En aquest acte es comptarà amb la participació dels seus autors: Joan Canela i Jordi Colonques, i estarà moderat i presentat pel músic Raül Calatayud. S’ha de destacar que en aquesta activitat s’ha comptat amb la col·laboració de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i El Comtat.

Aquest llibre parla de la història d’Aitana, que viu en un regne on la vida és senzilla, els monarques són bondadosos i els boscos i les muntanyes estan habilitades per a magnífiques bèsties que hi campen lliurement. La cosa canvia quan arriba al poder Pere Joan IV i ordena capturar a les feres i talar els boscos, una decisió que afecta la vida dels animals i de les persones. La història es complicarà quan la fera més ferotge aconsegueix escapar-se.

Tot aquell que estiga interessat a assistir a aquesta activitat ja pot començar a llegir el llibre en aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *