foradia pressupostparticipatiualcoi

Muro comença les obres de rehabilitació de depòsit d’aigües

Des de l'equip de Govern van decidir fer una actuació a aquesta infraestructura municipal a causa de la seua situació d'abandó

En aquests dies l’Ajuntament de Muro ha iniciat les obres de rehabilitació del depòsit d’aigües d’Agres i en el seu entorn. Segons indica l’equip de govern, “Atesa la situació d’abandó durant anys i sent una infraestructura municipal, vam decidir en el seu moment, mitjançant una modificació de crèdit, actuar tant en l’edifici com en el seu entorn”.

Amb aquesta actuació es permetrà a nombrosos vianants que accedeixen al paratge dels Fontanars i accedeixen al paratge municipal Fontanelletes, Riu d’Agres, parar i poder gaudir de les vistes de la Penya el Frare i a les diverses zones verdes del seu entorn.

Les obres tindran un cost de 34.848 euros (IVA inclòs), i s’espera que el termini d’execució siga de 3 mesos. Els treballs consistiran en: netejar el terreny, podar arbres, s’enrasarà el sòl, es renovarà la pintura, s’instal·larà enllumenat solar tipus led i senyalització, i es col·locarà mobiliari urbà.

Des del consistori murer s’espera que “amb aquesta actuació es millore l’entorn, siga un punt de trobada d’esportistes, s’erradique un punt de brutícia localitzada i els vianants puguen gaudir d’un descans”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *