foradia cdturisme

Toni Francés revalida la seua candidatura a l’alcaldia d’Alcoi

L'actual alcalde i candidat a les pròximes eleccions de maig de 2023, ha manifestat la seua intenció de continuar atenent les necessitats dels alcoians i alcoianes, i de pensar i governar per l'interés general de la ciutadania

Toni Francés, alcalde d’Alcoi, acompanyat pel secretari general del PSPV-PSOE Alcoi i vicealcalde de la ciutat, Jordi Martínez, han anunciat en roda de premsa que Francés tornarà a ser el candidat socialista a l’alcaldia a les pròximes eleccions municipals que se celebraran en maig de 2023.

Segons ha explicat l’actual alcalde i candidat, els Socialistes han dut a terme durant els darrers mesos el procés d’elecció per als municipis de més de 20.000 habitants. Aquestes localitats havien de presentar la seua sol·licitud abans del dia 15 de setembre.

A més, ha confessat la seua intenció per renovar el govern de progrés i atendre a les prioritats dels alcoians i alcoianes, pensant i governant per l’interés general de tots. La decisió de tornar a presentar-se ha sigut molt reflexionada per part de Toni Francés, però ha indicat que té molta il·lusió i molta força, que se sent motivat per a avançar per la nostra ciutat. També ha indicat que també se sent molt recolzat per l’equip i per la ciutadania.

L’alcalde ha destacat que Alcoi ara mateix està en un moment molt important, i que té una gran capacitat per a liderar grans projectes, i ho ha assenyalat posant d’exemple els Fons Europeus: “Alcoi és una de les ciutats al País Valencià que més recursos està rebent”, i ha afegit que seran molts més.

Francés ha argumentat que ara mateix la ciutat té un govern fort i sòlid, que encara té moltes oportunitats de millorar i que un dels reptes per al 2023 és la modernització.

El candidat ha apel·lat al suport que ha rebut des de 2011, un suport que “s’ha anat incrementant amb el nombre de regidors”, i segons ha manifestat, la seua intenció és continuar creixent per tal d’enfrontar els reptes de futur de la ciutat.

Pel que fa al seu càrrec a la Diputació d’Alacant, ha comentat que eixe càrrec s’ha d’elegir després de les eleccions municipals, i que la seua prioritat és ser alcalde, obtenint la majoria absoluta: “El Partit Socialista és l’aposta per a continuar avançant”.

Jordi Martínez, ha declarat que és un “candidat ple de força”, i que s’ha triat al millor candidat, i seguidament s’haurà d’elegir al millor equip; i ha comentat que el Partit Socialista encara té moltes coses pendents per fer a Alcoi.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *