foradia pressupostparticipatiualcoi

Les obres per a rehabilitar l’edifici del futur Museu Camilo Sesto seran una realitat en octubre

La primera quinzena del pròxim mes començaran els treballs en aquest edifici situat en El Camí 44. L'obra tindrà un cost de 185.691 euros i s'espera que estiga finalitzada en 9 mesos

La Junta de Govern, que va celebrar-se el dilluns 19 de setembre, va signar l’adjudicació definitiva de la rehabilitació i millor de l’accessibilitat de l’edifici situat en El Camí 44, és a dir, per al futur Museu de Camilo Sesto. Segons informen des de l’Ajuntament, aquest expedient ha costat de tramitar després de diversos requisits de nova documentació al licitador.

L’import de l’obra serà 185.691 euros i s’espera que estiga finalitzada en 9 mesos. Els treballs s’iniciaran en la primera quinzena d’octubre i inclouran una millora aportada per l’empresa adjudicatària de les bigues de faldó de la cobertura al pati.

Algunes de les tasques que es faran serà la consolidació i millora de l’accessibilitat, es resoldran problemes de salubritat en la coberta, o s’actuarà en l’estabilitat dels elements estructurals existents.

Paral·lelament a aquestes obres, també s’està duent a terme el projecte museístic, és a dir, s’està treballant en tot el contingut que els visitants podran veure al museu de l’artista més universal que ha tingut Alcoi.

L’Ajuntament d’Alcoi ha rebut gran part del llegat de Camilo Sesto. En un primer moment van ser unes 800 peces, però el nombre ha anat augmentant després de diferents donacions posteriors, la qual cosa significa que el museu comptarà amb moltíssim contingut.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *