foradia elgrat

‘Vicent Micó i Garcia. Un rector compromés’ es presenta a Muro

Aquest llibre escrit per Pedro Juan Parra Verdú i Pep Frasés Vaello es presentarà el dia 13 d’octubre a la Biblioteca Municipal del poble

Pedro Juan Parra Verdú i Pep Frasés Vaello, han escrit un llibre sobre la biografia de Vicent Micó i Garcia, més conegut com a Pare Vicent, ‘Vicent Micó i Garcia. Un rector compromés’. En ella es parla des del moment del seu naixement, adolescència, del seu pas per diferents parròquies valencianes, i de quan va fundar una comunitat cristiana a la pedania de Turballos. A més, també s’arreplega la seua defensa per la llengua valenciana i la tasca que va fer per no perdre-la en un moment en el qual estava censurada.

El llibre, publicat per l’editorial Reclam, es presentarà el dia 13 d’octubre a les 20h a la Biblioteca Pública Municipal Francisco de Paula Momblanch de Muro d’Alcoi. L’acte estarà dins de la programació de la regidoria de Cultura amb motiu del 9 d’octubre.

La portada d’aquesta biografia, així com la fotografia de la pàgina 171, són obra del fotògraf valencià, David Segarra i Soler, i malauradament, per una errada no va aparéixer citat a la primera edició del llibre.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *