foradia ivace

Alcoi prepara un Debat sobre l’estat de la ciutat

Es realitzaran dos sessions en les vesprades dels dies 13 i 14 d'octubre al saló d'actes de l'IVAM CADA Alcoi

La Sala d’actes de l’IVAM CADA Alcoi serà l’escenari en el qual se celebrarà el Debat sobre l’estat de la ciutat, que tindrà lloc en les vesprades del dijous 13 i divendres 14 d’octubre a partir de les 17h.

En la primera jornada intervindrà un representant de cada Consell d’Alcoi: Benestar Social, Esports, el Consell local de la Infància i Adolescència, Cultura, i el Consell Econòmic i Social. Cadascú tindrà una intervenció en la qual exposaran les seues necessitats, propostes i iniciatives. A continuació, l’alcalde Toni Francés, respondrà a totes elles, i seguidament serà el torn de les Associacions de Veïns, amb una persona com a representant. L’alcalde tornarà a respondre i així finalitzarà la primera sessió.

Pel que fa al divendres, els grups municipals, en ordre de menor a major representació en el consistori realitzaran la seua primera intervenció: Vox, Guanyar, Podem, Ciudadanos, Compromís, PP, i PSPV-PSOE, i després arribarà la rèplica de Francés. Els representants polítics tornaran a intervenir en el mateix ordre i l’alcalde tancarà amb la seua resposta.

El primer edil de la ciutat ha explicat que: “En aquest debat reflexionarem sobre les necessitats d’Alcoi, coneixent-les de primera mà dels Consells locals i les entitats veïnals que també ens transmetran les seues propostes i iniciatives. Som l’Ajuntament més transparent de la Comunitat Valenciana i amb iniciatives com aquesta donem exemple d’això. Portem 3 anys d’una legislatura molt dura, marcada per la pandèmia, que no sols va provocar una crisi sanitària, també econòmica i social, de la qual estem tirant avant més fortes, gràcies a totes les mesures que hem dut a terme, aconseguint fins i tot arribar a xifres d’atur més baixes que abans de la Covid”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *