foradia subscriutegrat

Amàlia Garrigós: “La cultura és tot, ens diu d’on venim, ens diu on anem”

Parlem amb els protagonistes dels 'Palmells 2022, mà del futur'

Els Palmells van tindre el luxe de comptar com a mestra de cerimònia amb Amàlia Garrigós. La periodista alcoiana és la segona vegada que presenta aquests premis i ha confessat que per a ella “és un plaer, un honor i un goig. El Grat sembla que fa un miracle. Porta 35 anys fent informació de proximitat en la nostra llengua, i per a mi, ja és un motiu suficient per a estar ací, contenta i pagada. Em fa molt feliç que compten amb mi”.

Garrigós a més, ha destacat la importància de fer valdre la nostra cultura a través d’uns premis: “La cultura és tot, ens diu d’on venim, ens diu on anem. Ens parla de la nostra llengua de les nostres arrels, de la nostra identitat, de les nostres inquietuds, dels nostres gustos i interessos, és a dir, en les expressions culturals ho trobem absolutament tot, i a més, és intergeneracional. Per tant, jo crec que és la millor via per a comunicar-nos amb la societat”.

Com no podia ser d’altra manera, Amàlia, que col·labora freqüentment amb El Grat, ha volgut dir unes paraules de felicitació: “Que no caiguen en bulos, ni en fake news, és a dir, que continuen fent periodisme contrastat, la informació que ens interessa a la gent que vivim ací, a les comarques centrals, als pobles, perquè el que necessitem és eixa informació propera. Que continue per eixe camí, tot i que la globalització i els ‘mass media’ sembla que ens mengen, i en absolut, perquè jo pense que ara som més necessaris que mai”.

Font: Belen Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *