foradia ivace

El Grat es prepara per a una gran nit de ‘Palmells 2022, mà del futur’

A partir de les 20h, al Centre Ovidi Montllor, el periòdic El Grat, tornarà a repartir els seus premis en reconeixement a la tasca feta per la cultura valenciana

Aquesta vesprada, a partir de les 20h, el Centre Ovidi Montllor acollirà la III edició dels premis ‘Palmells, mà del futur’ que dona el periòdic El Grat, per a reconéixer la tasca feta per entitats i personalitats pel foment de la cultura valenciana.

Els guardonats d’enguany, Jordi Gil, el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics, i l’Ovidi Montllor, a títol pòstum, rebran el seu premi per la seua trajectòria defenent i divulgant la nostra cultura.

La gala, que estarà presentada per la periodista i col·laboradora d’El Grat, Amàlia Garrigós, comptarà també amb la presència de Jordi Tormo, Toni Miró, Vicent Luna, Palmira Torregrosa i Josep Sou, que s’encarregaran de parlar sobre els premiats.

A més, l’acte també tindrà una part musical amb les actuacions de Fernando Amaya, Dani López i Xus Colomer, que interpretaran la Muixeranga; Moisés Olcina, Jacobo Blanes, Rafa Sempere, Juan Mateo, i Josep Maria Gadea.

No sols serà especial aquesta nit per la celebració dels Palmells, també ho serà per què el dia 1 d’octubre El Grat complirà 35 anys des de la seua primera edició, i per a celebrar-ho, l’artista Ximo Canet ha pintat uns quadres amb la senyera.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *