foradia pressupostparticipatiualcoi

Activa jove portarà una programació de tallers i jocs als més joves

Aquesta programació començarà el divendres 21 d'octubre, i durarà fins a desembre

La regidoria d’Esports, juntament amb el Consell de Joves de Gandia, han preparat la programació ‘Activa Jove’, amb tallers i jocs dedicats a la població més jove de la ciutat. El divendres 21 d’octubre començarà aquesta programació amb les activitats d’oci educatiu per a joves amb la realització d’un taller de gestió emocional. El taller es durà a terme en l’Espai Jove de la localitat, i estarà impartit per una psicòloga especialitzada en adolescència i sorgeix de la necessitat que han manifestat els joves de no saber, o no tindre ferramentes per a poder enfrontar-se a les seues emocions.

Seguidament, cada dissabte des del 22 d’octubre al 3 de desembre, es faran activitats perquè els joves puguen gaudir del seu temps lliure. L’horari d’aquestes activitats anirà des de les 11 a les 14h i de 17 a 20h. Per tal de dinamitzar, hi haurà més d’una activitat per dia perquè així tots puguen fer més d’un taller o joc a la mateixa vegada.

Aquest programa ofereix una gran varietat d’activitats perquè els joves tinguen l’oportunitat de descobrir aficions noves, però sempre adaptant-les als seus gustos.Els dos punts de referència seran l’Espai Jove de Gandia (plaça Tirant) i l’Espai Jove del Grau, situat al Centre Esportiu. D’aquesta manera es vol fomentar l’ús d’aquestes infraestructures i que els i les joves coneguen els espais on poden acostar-se a demanar qualsevol classe d’informació que necessiten. “Intentem compaginar diferents activitats o tallers per tal que els joves puguen gaudir al màxim i no formar cues”, ha assenyalat la regidora d’aquesta àrea.

Per acudir a les activitats no cal inscripció, simplement acudint en l’horari que millor vinga als joves i duent a terme les activitats que vulguen en l’horari estipulat. Aquesta és una manera de simplificar i motivar als joves a què s’acosten amb els amics sense necessitat de dur a terme cap tràmit.

En aquestes activitats es continuaran duent a terme enquestes sobre diverses temàtiques per continuar fomentant la participació juvenil. Amb aquest objectiu també és dura a terme el dissabte 12 de novembre el Fòrum Jove a Gandia, una oportunitat perquè els joves puguen proposar accions i manifestar les seues necessitats. En aquesta jornada també es duran a terme activitats perquè els joves puguen gaudir de l’oci a la vegada que es fa valdre la participació juvenil en la societat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *