foradia mediambient

El Trail Fira de Tots Sants comptarà amb la presència de Juan María Jiménez i Rafa Romero

El primer dels convidats especials és corredor i Youtuber, i oferirà una xarrada el dissabte 5 de novembre per a donar consells als corredors. Romero és fotògraf esportiu i estarà captant els moments més impactants d'aquest esdeveniment esportiu

En la jornada del diumenge 6 de novembre Cocentaina celebrarà l’acte esportiu que està dins de les activitats de la Fira de Tots Sants: el Trail Fira de Tots Sants de Cocentaina. Aquest esdeveniment està organitzat per l’entitat esportiva ‘Soca-Run’ Club d’Esports de Muntanya, i compta amb el suport de l’organització de la Fira.

Però, abans d’aquesta important cita, la localitat acollirà la visita del corredor i Youtuber Juan María Jiménez, que donarà una xarrada per a donar consells sobre entrenaments, com afrontar les curses, motivació i anècdotes que podran servir per als competidors de l’endemà. Jiménez realitzarà una sèrie de gravacions pel recorregut d’aquesta prova, amb la intenció de promocionar-la. A més, també participarà en aquesta carrera que té una distància de 20km.

Una altra de les sorpreses per a aquesta competició és la participació del fotògraf esportiu Rafa Romero, que s’encarregarà de capturar els millors moments d’aquesta cursa.

Santi Aparisi, president de Soca-Run, ha assenyalat que: “Hem volgut comptar amb dos grans professionals vinculats a aquesta disciplina per a donar un major prestigi a aquesta cita esportiva. Els dos són amants d’ella en cadascun dels seus perfils professionals i això es nota als resultats. Jiménez estem segur que donarà a tots eixa visió de corredor imbatible al qual res se li resisteix i servirà d’exemple a tots els que dia a dia es proposen noves metes. Rafa és un fotògraf diferent, tracta de trobar emocions i valors que es viuen en una carrera, dificultats, superació, però, sobretot, instants claus com els sentiments que es desborden quan els esportistes s’abracen als seus éssers volguts en la meta. Sens dubte, és un honor comptar amb ells dos en la tornada del nostre Trail Fira de Tots Sants de Cocentaina”.

Per a poder participar s’haurà de fer inscripció, i el termini finalitzarà el 31 d’octubre. Els corredors que vulguen participar, i ho decidisquen eixe dia, podran fer la inscripció mitja hora abans de l’inici, amb la condició de no superar el límit de 500 participants entre les tres modalitats.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *