foradia subscriutegrat

El Mussol continua portant Jazz a la ciutat

En total es faran 3 concerts durant novembre, tots ells al pub 'La Mujer Barbuda'

El Club de Jazz El Mussol continua la seua tasca per a portar aquest estil musical a la ciutat, i per això, per aquest mes de novembre ha preparat tres nous concerts. Tots ells se celebraran al pub ‘La Mujer Barbuda’.

‘Lucía Fumero Trio’ oferirà la primera actuació el dijous 10 de novembre, a les 20:30h. Aquest grup està format per Lucía Fumero, al piano i la veu; Pedro Campos, amb el baix elèctric, i José Benítez, en la bateria. L’entrada per a aquest concert serà gratuïta.

Una setmana més tard, el dia 17, a les 20:30h serà el torn de ‘Rebecca Kilgore & Enric Peidro Quartet’. En aquesta ocasió es podrà gaudir de la veu de Rebecca Kilgore i el saxo d’Enric Peidro, que estaran acompanyats per Richard Busiakiewicz al piano, Diego Barberá amb el contrabaix i Carles Pérez, a la bateria.

Finalment, el dia 18 de novembre, tancarà aquest mes de jazz l’espectacle Animaswing del grup ‘Swing 26’. Aquest concert està dins de la programació del Festival Animalcoi, i l’entrada serà gratuïta. Sobre l’escenari estarà Rafa Sempere al clarinet, Jacobo Blanes, Juan Mateo i Toni Cruz amb la guitarra, i el contrabaix serà cosa d’Humberto Corrales. Aquesta actuació començarà a les 21:30h.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *