foradia barnasants

El club El Mussol organitza el concert de Sphere Jazz Trio

L’esdeveniment tindrà lloc el 5 de maig a les 20:15 hores a la Mujer Barbuda d’Alcoi

Un any més, El Club de Jazz El Mussol ha preparat una programació especial per a celebrar el dia internacional d’aquest estil de música que tants adeptes té arreu del món. Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de Les Muntanyes i El Grat, organitza un concert del Comboi “el jazz local” més algunes col·laboracions.

Cal recordar que el Dia Internacional del Jazz se celebra el 30 d’abril, però aquest any El Mussol va avançar aquesta celebració dos dies. El concert va tindre lloc el proper 28 d’abril, a les 20:15 hores al local de la Mujer Barbuda en Alcoi.

Tanmateix, el concert va comptar amb la presència de Moisés Olcina al saxo, Juanvi Vicedo a la guitarra, Carles Carbonell al baix elèctric i Javi Blanquer a la guitarra. D’aquesta manera el Club Mussol i Les muntanyes busquen apropar a la població, un estil musical que va néixer a Nova Orleans en els Estats Units.

A més, per al pròxim 5 de maig, Sphere Jazz Trio estarà a Alcoi per a realitzar un concert organitzat pel club de Jazz El Mussol. L’esdeveniment tindrà lloc a la Mujer Barbuda a partir de les 20:15 hores.

Sphere Jazz Trio està format per Nelson de León a la Bateria, Enrique Simón al Piano i Pablo Fojo al contrabaix. La música resultant d’aquests tres músics és una mescla de cultures entre l’espanyola i les rioplatenses.

Des de El Mussol recorden que es pot reservar les entrades al telèfon: 620 372 405. També existeix la possibilitat de comprar-les en taquilla el mateix dia del concert. L’entrada estarà disponible amb un donatiu de 8 € per als socis del club, 12 € per a aquells que no ho siguen i 5 € per als menors de 25 anys.

D’aquesta forma, el Jazz Club El Mussol continua organitzant una sèrie d’activitats per a transmetre aquest estil musical als habitants d’Alcoi i els municipis del seu voltant.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *