foradia subscriutegrat

El CAEHA celebra el seu 40 aniversari amb la presentació de dos importants projectes

Per una part està la sèrie documental 'Memòria d'Alcoi', que fa un repàs de la Geografia i la Història d'Alcoi, i, per altra banda, es presentarà el llibre 'La Ciutat Dormida. El Cementeri d'Alcoi: història, art i societat'

El dimarts 8 de novembre, a les 19h, la Fundación Mutua Levante acull la presentació de ‘Memòria d’Alcoi’. Aquest és un ambiciós projecte audiovisual per a celebrar el 40 aniversari del CAEHA com a entitat, i en el qual s’han preparat 10 capítols de mitja hora, en el qual es fa un repàs per la Geografia i la Història d’Alcoi.

La sèrie, que té un enfocament divulgatiu i didàctic, es podrà veure al canal de Youtube del CAEHA. En aquesta presentació, els assistents ja podran veure el primer d’ells, que du com a títol ‘Paisatge, territori i urbanisme’.

VisualCrea ha sigut l’empresa encarregada de dur a terme la part tècnica del projecte. El CAEHA, l’Ajuntament d’Alcoi, la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, i la Fundación Mutua Levante, han finançat aquest projecte.

A més, el dijous 10 de novembre, es farà una altra activitat, que serà la presentació del llibre ‘La Ciutat Dormida. El Cementeri d’Alcoi: història, art i societat’, dels autors Elisa Beneyto i Lluís Vidal. Aquest treball compta amb 312 pàgines i quasi 300 imatges, i és l’adaptació de la tesi doctoral que reflecteix un procés d’investigació de més de 10 anys que ha servit per a fer valdre aquest recinte funerari. La portada ha estat cedida per Antoni Miró, i l’edició ha estat de la mà de Cubicat Edicions. Per a fer-ho possible també s’ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, el CAEHA, i el Tanatori d’Alcoi-Tanatori Sant Jordi. L’acte se celebrarà el dia 10 a les 19:30h a l’IVAM CADA Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *